luni, 14 ianuarie 2008

Cercul Graalului in conferinta la Sibiu

de Gigi Stancu
Asociaţia Cercul Graalului din România, care are drept scop facerea cunoscută a cărţii "În Lumina Adevărului - Mesajul Graalului", scrisă de germanul Abd-Ru-Shin, a ţinut o conferinţă pe acestă temă şi la Sibiu.

Doar 20 de persoane au participat la conferinţă
Prelegera, cu titlul "Cum deosebim răul de bine", a fost ţinută de medicul Lawrence Chukwudi Nwabudike, specialist în dermatologie, acupunctură şi homeopatie, în incinta Casei Artelor din Paţa Mică, la eveniment participând în jur de 20 de persoane.

Următoarea conferinţă, la "Lazăr"
Cercul Graalului din România organizează conferinţe şi întruniri deschise pentru cei care citesc cartea, astfel încât ei să poată, într-un cadru comun, să o înţeleagă mai bine şi să transpună cunoaşterea propovăduită de autor, în viaţa de zi cu zi. Mesajul Graalului nu se doreşte a fi cartea de căpătâi a unei secte şi nici poarta spre întemeierea unei noi religii, conferinţa doctorului Lawrence Chukwudi Nwabudike (foto) punând accent mai mult pe latura concretă a lucrurilor, cum ar fi maturizarea oamenilor, schimbarea de atitudine şi diferenţierea dintre bine şi rău.

Asociaţia Graalului din România organizează Cercuri de lectură în 10 oraşe din ţară, printre care şi Sibiul. Celelalte locaţii unde se face cunoscut Mesajul Graalului sunt Bacău, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Olteniţa şi Timişoara. Următoarea seară de lectură a asociaţiei va avea loc la Liceul Gheorghe Lazăr, pe 20 ianuarie, de la ora 18:00. În cadrul aceluiaşi eveniment, Lawrence Chukwudi Nwabudike şi-a lansat oficial şi la Sibiu cartea "Ce rol joaca sexul în existenţa noastră?".

Ce este Graalul?
"Graalul a fost adesea descris în legende şi poeme în care i-a fost dat un sens prea pământesc sau a devenit ceva de căutat în plan fizic şi de găsit pe Pământ, iar în alte cazuri, a fost considerat culmea unui ideal la care omul trebuie să aspire. Graalul nu este ceva simbolic, nici ceva pământesc-fizic, având puteri spirituale nebănuite, care vor aparţine celor care îl găsesc, ci este ceva real. Graalul există la culmea Creaţiei şi el este legătura şi punctul de transformare a Forţei Divine pentru creaturile lui Dumnezeu. De aici avem denumirea <>", a explicat termenul de Graal, Lawrence Chukwudi Nwabudike. Coordonarea activităţilor spirituale pe plan mondial a Mesajului Graalului se află la "Administraţia Graalului Vomperberg" în Austria, o instituţie înfiinţată de Abd-Ru-Shin.


Abd-Ru-Shin
Localitatea Vomperberg a devenit şi loc de pelerinaj pentru cei care au citit şi şi-au împărtăşit lecturile lui Abd-Ru-Shin, pe numele lui adevărat Oskar Ernst Bernhardt, născut pe 18 aprilie 1875 în Bischofswerda, Saxonia. Oskar Ernst Bernhardt a murit la 6 decembrie 1941, în vârstă de 66 de ani, la Kipsdorf şi a fost înmormântat în oraşul unde s-a născut, Bischofswerda. În 1945, după terminarea războiului, aliaţii au restituit Mariei Bernhardt proprietatea familiei Bernhardt de pe Vomperberg, iar în 1949, autorităţile zonei sovietice de ocupaţie au permis să se exhumeze sicriul şi să fie transportat din Kipsdorf în Austria, la Vomperberg/Tirol. O piatră funerară sub formă de piramidă, ridicată acolo în Aşezarea Graalului, a primit sicriul.

Niciun comentariu:

Credeti ca revelionul din Sibiu a meritat cei 1,5 milioane de euro cheltuiti ?